Borci povodom godišnjice NATO bombardovanja

UBR Valjevo izdali su saopštenje povodom 21 godine od NATO bombardovanja Srbije,a issto prenosimo u celosti:

“Tuga vlada u Udruženju boraca Valjevo, danas je 24.03.2020 godine dan kada su počeli zlikovačko bombardovanje 1999 godine, ubijajući toliku nedužnu decu, žene, vojnike, borce narod, rušili divljački sve pod sobom, bolnice, zgrade, televizije, mostove, ne birajući baš ništa….!!!

Nikada oprostiti i nikada zaboraviti!!!

Na tu žalost danas nam je iznenada preminuo borac Zoran Zoki Ristić/18.05.1964/ jedan od najistaknutihij i najaktivnijih članova udruženja koji je učestvovao u svim darodavnim akcijama Udruženja boraca, pomagao svojim dobrovoljnim radom Opštu bolnicu Valjevo odeljenje kardiologije i radiologije, Manastir Vraćevšnicu, članove udruženja, Atletski klub Metalac, Udruženje boraca Valjevo i izradu Spomen sobe i niz drugih humanih akcija koje smo izvodili zajedno svi mi od samog početka.

Zoran je bio veliki Srbin, dobar suprug, otac, brat, zet i naš veliki drug i veliki borac.

Mnogo smo izgubili i tako je počelo od prošle godine otišli su Veroljub Veca Ristivojević, Saša Sale Josipović i sada Zoran, trojica najaktivnijih i najodanijih.

Neka mu je večna slava i hvala, neka je večna slava poginulim borcima, umrlim ratnim vojnim invalidima, umrlim borcima u ratovima od 1990 godine i svim poginulima u Nato Agresiji a posebno ubijenoj deci.

Amin

Udruženje boraca Valjevo

Predsednik,

Bradić Ljubomir”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.