Policija uhapsila dilera

      4 коментара на Policija uhapsila dilera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su N. U. (1995) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla oko 40 grama marihuane i  12,3 grama amfetamina, spakovanih u više plastičnih kesica, kao i vagicu za precizno merenje.

U torbi osumnjičenog policija je pronašla novac u iznosu od 47 hiljada dinara i 675 evra za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika i dva mobilna telefona. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu

4 comments on “Policija uhapsila dilera

  1. Posmatrac

    Kakav „strasan“ prekršaj. A kad organi vlasti uzmu „male“ provizije to je normalno. Dokle stvarno mislite da JEBETE ovaj već sludjeni narod. Bilo je valjda dosta 80 godina. Sjašite malo i odmorite se….

    Reply
  2. Creator

    Narod ce biti jahan doveka zato sto je glup … penzioneri koji nam odlucuju svake izbore u sest zakljucavaju i nemaju blage veze sta se desava oko njih osim onoga na tv , a ostatak se zadovoljava zaposljenjima po krusiku i slicnim firmama na vestackom disanju i smatra da je uspeo u zivotu zbog toga …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.