Prolećne temperature

U sredu tokom dana se zadržava pretežno oblačno vreme i svežije u odnosu na utorak, tek povremeno sa padavinama slabijeg intenziteta. Maksimalna dnevna temperatura u nižim predelima u intervalu od 6°C do 10°C. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca.

Više sunčanih perioda i suvo vreme se očekuje u četvrtak, uz maksimalnu dnevnu temperaturu bez značajne promene u odnosu na sredu. Slab sneg je samo ponegde moguć u ranim jutarnjim satima. Pretežno sunčano i stabilno vreme se zadržava i u petak i subotu, ali uz porast temperature, pa će biti veoma toplo za ovo doba godine, naročito u subotu. Temperatura u petak između 10°C i 14°C u najtoplijem delu dana, a u subotu i do 18°C.
Drugog dana vikenda se očekuje prolazak hladnog fronta koji će doneti prolazne padavine uz pad temperature, ali će i to zahlađenje po svemu sudeći biti kratkog daha. Prema trenutnim izgledima i početak naredne sedmice će obeležiti veoma toplo vreme za ovo doba godine uz temperature i do 20°C, dok postoje šanse za konkretnije zahlađenje oko 6. februara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.