Raspored službi u prvoj fazi rekonstrukcije Doma zdravlja

Po odluci Kancelarije za javna ulaganja Republike Srbije i osnivača Doma zdravlja Valjevo – Grada Valjeva, počinje rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja. S obzirom da se rekonstrukcija odvija u dve faze, u jednom pa u drugom krilu objekta, zdravstvena delatnost će se obavljati u prostoru u kojem se trenutno ne odvijaju radovi. Ordinacije pojedinih službi biće u samo jednom krilu zgrade pa Dom zdravlja moli građane za strpljenje i razumevanje za vreme radova, a obaveštenja i usmerenja za pacijente su vidno istaknuta u svim potrebnim delovima ustanove. Brojevi telefona svih službi ostaju isti.

U prvoj fazi rekonstrukcije službe Doma zdravlja radiće u sledećim prostorima i objektima:

– Pedijatrija će lekarske preglede bolesne dece (i predškolske i školske) obavljati u prostorijama Predškolskog dispanzera severnog krila objekta (i za školsku i za predškolsku decu). Ulaz za bolesnu decu  je glavni ulaz Doma zdravlja. Preventivni i sistematski pregledi dece (i predškolske i školske)  će se obavljati u Školskom dispanzeru, na prvom spratu, takođe sa severne strane objekta (deo do Železničke ulice). Ulaz za njih je sa bočne strane objekta.

– Služba Medicine rada sa južnog krila će koristiti ordinacije na severnom krilu objekta.

– Služba Hitne medicinske pomoći će koristiti ordinaciju br. 1 kod glavnog ulaza u Dom zdravlja i prostoriju u Intervencijama Opšte službe.

– Laboratorija za decu i trudnice biće u obeleženoj prostoriji Dečjeg dispanzera (prizemlje, ulaz bočni), a za odrasle u Službi Medicine rada (drugi sprat, zapadno krilo, bočni ulaz iz Železničke ulice).

– Služba kućnog lečenja i nege i Patronaža smeštene su na trećem spratu zgrade Stomatologije u Karađorđevoj 45, gde je izmešten i najveći deo Službe za pravne, ekonomske, finansijske i tehničke poslove.

Prva faza obuhvata rekonstrukciju krova, trećeg sprata i južne vertikale do podruma, a druga faza rekonstrukciju severne vertikale i ostalih pripadajućih poslovnih  prostora (parking i garaže). Izabrani izvođač radova je GP ”Kej” Valjevo.

1 comment on “Raspored službi u prvoj fazi rekonstrukcije Doma zdravlja

  1. Miroslav

    Kada ce proraditi rentgen u Domu zdravlja istice mu garantni rok. Ako vlast cuti povodom toga zasto cuti opozicija .Direktor bolnice iz iste politicke price je nabavio rentgen aparat u hiruskom bloku takodje stoji i ne koristi se od maja meseca i njemu prolazi garantni rok a mozda su kupljeni neispravni a neko uzeo pare.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.