Za Dačića red laži pa red čvaraka

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u pratnji ministra energetike Aleksandra Antića posetio je manifestaciju Duvan čvaraka u Valjevu. Dačić novinarima rekao da je u razgovoru  sa lokalnim vlastima saznao da ne postoje problemi u koaliciji. Da li to znači da lidera socijalista nisu obavestilii o porukama koje su naprednjaci poslali socijalistima u kojima kažu da će ih počistiti?

I ove godine manifestaciju posvećenu duvan čvarcima u Valjevu posetio je ministar spoljnih poslova i lider SPS-a Ivica Dačić u pratnji ministra energetike Aleksandra Antića. Dačić je prošetao kejom Kolubare  praćen kolegama iz SPS-a, ali i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem.

Degustacija čvaraka usledila je na štandu Poljoprivredne škole gde je Dačić rekao da su duvan čvarci pravi brend ovog kraja .

Na konstataciju novinara da je ministar razgovarao sa lokalnim rukovodstvom ministar Dačić je rekao: „ Pitao sam ih da li ima nekih problema u odnosima SNS i SPS. Rekli su da nema. To je dovoljno. Sve mogu i sami da reše, ja mogu da pomognem ako je potrebno, stojim im na raspolaganju“.

Iako je ostalo nejasno koga je to ministar i lider SPS-a pitao za stanje u koaliciji, na osnovu njegovog odgovora nije teško zaključiti da ga sagovornici nisu informisali o porukama koje je koliko prošle nedelje ovdašnji SNS posredstvom svog portala uputio socijalistima poručivši : „Vreme je da počistimo Dačićeva gov*a u Valjevu“.

Ako se već naprednjaci u Valjevu nisu pohvalili ministru onim što su poručili njegovom članstvu u Valjevu nejasno je zašto to nisu učinili čelni ljudi SPS-a u gradu?

S.V.

12 comments on “Za Dačića red laži pa red čvaraka

 1. Mirko

  O stanju u koaliciji,Dacic je trebao cuti od svojih clanova a ne od gradonacelnika a ukoliko je on rekao da nema problema i pored valjevskih socijalista koji su cutali jer je njima bitna vlast onda sta reci?Politika sluzi samo da se svadjaju i prepucavaju veseli narod.

  Reply
 2. Ivan Valjevski

  U pravu je lokalni SNS kada kažu da je vreme da se počiste Dačićeva g…a u Valjevu. Samo što sa njima treba da se počiste i Vučićeva g…a u Valjevu. I to na nivou cele zemlje.

  Reply
 3. Jutka

  Koliko je cenjen gradonacelnik niko mu iz SNSa nije dosao.
  Nije smeo da se pojavi i otvori cvarkijadu, poslao Micu Gajica zvani bosanac, doduse i adekvatna je zamena.

  Reply
 4. Jutka

  Strasno Gajic bosanac zvani jutka otvara cvarkijadu, dno dna.
  Sto se cenjeni gradonacelnik nije popeo na binu, sto se boji svojih sugradjana? Mi smo ga birali imamo pravo da izrazimo nezadovoljstvo ili da ga pohvalimo za rad.
  Kako si radio i zasluzio tako ces proci, vrlo je prosto.

  Reply
 5. Gorica Gradonacelnica

  Pukli naprednjaci u Valjevu, svi ih zaobilaze.
  Bolje da je Gorica multipraktik otvorila cvarkijadu nego Gajic jutka…
  SPS doveo celo rukovodstvo, a koga je doveo Gvozdenovic?
  Pukli su!

  Reply
 6. Gavra

  Pimicu kako si provaljen si jedino ti znasda je Mica bosanac kretyenu propali.
  Mozes Gajica da mrzis on je za tebe institucijha

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.