Sledi zahladjenje

      Нема коментара на Sledi zahladjenje

U sredu u jutarnjim i prepodnevnim satima i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, jakim vetrom i osetnim padom temperature. Količina padavina mala i neće biti veća od 5-6 l/m2. Makismum temperature će biti dostignut u jutarnjim i prepodnevnim satima ,dok će tokom dana biti u padu. U većini mesta sredinom dana oko 15 stepeni.

U četvrtak na severu suvo i malo toplije oko 20 stepeni, dok će u centralnim i južnim predelima biti oblačno i još ponegde sa slabom kišom. Zbog oblačnosti će biti i hladnije u odnosu na sever zemlje, pa će se temperature kretati između 10 i 15 stepeni.

Od petka stabilizacija vremena na duži period. Zbog vedrih i tihih noći jutra će biti veoma sveža od 3C do 8C, dok će se temperatura pri tlu kretati oko 0C, pa postoji realna mogućnost za pojavu slane po kotlinama i rečnim dolinama u centralnim i južnim predelima zemlje. Maksimalne temperature u petak i subotu oko 20 stepeni, u nedelju do 24C, a početkom naredne sedmice ponovo preko 25 stepeni uz sunčano vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.