Održan koncert za Strahinju

U prepunoj sali Cetra za kulturu održan je humanitarni koncert za Strahinju Milenkovića , dečaka iz Lebana kome je nova neophodan za ugradnju kohlearnog implanta.

Dva KUD-va iz Valjeva KUD Krušik i KUD Abrašević održala su humanitarni koncert za trogodišnjeg STrahinju iz Lebana, u kome su se smenjivale pesma i igra , a posetioci su mogli da vide čak 13 koreografija koje su ih provele kroz Srbiju i Makedoniju.

Ideja o prikupljanju pomoći za ovog dečaka potekla je od trojice Valjevaca
Nikole Tomića, Ivana Miškovića I Aleksandra Simića . Sva trojica Valjevaca poznati su javnosti po činjenici da su od februara do sada pomogli šestoro dece I dve siromašne porodice . Svoje akcije sprovode pod sloganom “ VOZI BICIKL PRODUŽI ŽIVOT“.

Valjevci su sinoć na ovaj način još jednom pokazali da su ljudi velikog srca jer su pored kupljenih karata po ceni od 300 dinara i u posebne kutije koje su bile u sali Centra za kulturu samoinicijativno ostavili novac. Jednoglasna poruka večeri i svih prisutnih bila je želja da operacija koja čeka Strahinju pre svega uspe, a potom i da na nekom od budućih zajedničkih koncerata i sam Srahinja bude gost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.