Završena velika Gorenje nagradna igra »Srećan Vam novi frižider-Sreća na strani Valjevaca!

Velika nagradna igra za sve kupce Gorenje frižidera pod nazivom ‚‚Srećan Vam novi frižider“  završena je 13. jula, a glavnu nagradu Side by side Gorenje frižider osvojio je naš sugrađanin, Valjevac Goran Juroš. 

Glavna nagrada, Side by side frižider, praktičnim opcijama poput NoFrost, HomeBar ili Holiday Mode omogućiće srećnom dobitniku potpuno uživanje u vrelim letnjim danima, dok će efikasno dizajnirana unutrašnjost uštedeti utrošeno vreme na svakodnevnu kupovinu i raspoređivanje namirnica.

Među dobitnicima ostalih vrednih nagrada, 5 Hisense televizora, 10 mobilnih telefona i 100 ketlera koje potpisuje poznati dizajner Karim Rashid, našla su se još tri predstavnika našeg grada, baš kao i veliki broj učesnika iz svih delova Srbije. 

Našem sugrađaninu glavnu nagradu svečano će uručiti poslovođa Gorenje Studija u Valjevu gde je nagrađeni frižider i kupljen. Ostali nagrađeni prihvatanje nagrade mogu potvrditi do 31. jula, a informacije o dobitnicima mogu se naći na sajtu www.gorenje.rs.

Podsećamo, u nagradnoj igri mogli su da učestvuju svi koji su u periodu od 14. juna do 13. jula 2019. godine kupili samostalni ili ugradni Gorenje frižider. Broj učesnika u nagradnoj igri potvrdio je da su mnoge porodice poklonile poverenje Gorenje frižiderima čime su, pored odlične prilike za osvajanje vrednih nagrada, obezbedili odličnog saveznika za jednostavniju svakodnevicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.