Slobodna šabačka čivija i naprednjačka valjevska podvala

U želji da proverimo da li je u Šapcu baš toliko loše, kao što često govore najviši predstavnici naprednjačke vlasti u Valjevu, ovog petka (5. jul, 20 časova) smo na “Razgovore pod lipom” pozvali gradonačelnika Grada Šapca Nebojšu Zelenovića. “Naziv tribine je Slobodna šabačka čivija i naprednjačka valjevska podvala”, saopštili su organizatori tribine.

“Pozivamo naše sugrađanke i sugrađne da se iz prve ruke uvere u to da li se u optužbama valjevskih naprednjaka na račun opozicionog Šapca krije i nešto više od uobičajenog valjevsko-šabačkog rivaliteta.  Bićemo u prilici da čujemo kako funkcioniše jedna, po mnogo čemu, drugačija lokalna vlast od ove naše”, navedeno je u pozivu. “Razgovori pod lipom”, u sklopu valjevskih protesta “1 od 5 miliona”, ordžavaju se petkom od 20 časova na platou ispred stare železničke stanice u Valjevu (Železnička 7).

9 comments on “Slobodna šabačka čivija i naprednjačka valjevska podvala

  1. Petar

    Valjevski Mica sa njegovom ekipom iz Sapca.
    Prosle nedelje teren izvidjao Petrovic koji je cak i slikan ispred Valjevskog Ds-a,ubrzo zatim objavljen na grupama ali kada su krenuli negativni komentari u vezi njega i Valjevskog Mice ista odmah obrisana.
    Povratak starog dela Ds je neminovan,fuj fuj fuj

    Reply
  2. Trudnoća

    Žeca sad pljuje Petrovica, a glasao na glavnom odboru za ujedinjenje I za SZS, hvalio tu ideju, lobirao za Lutovca, iz listinga telefona u poslednjim mesecima brojni pozivi ka SZS liderima ali i još neki?
    Počeo je halucinirati, da ga DS nije oterao, bilo bi problema video je sebe kotiranog visoko!?

    Reply
    1. Stojko

      Pa glasali ste svi vi koji ste tu,da niste glasali ne bi sada bili tu i lobirali za miću i staru ekipu,pa da.Koga ste vi zvali,a da kenu ,miću ,petrovića i ostalu ekipu koja nas je u Va zavila u crno.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.