Još potonulih ulica

      7 коментара на Još potonulih ulica

Valjevci bi očito trebalo konačno da se naviknu na čnjenicu da gradske ulice nisu prioritet gradske vlasti. Za protekle četiri godine uradjeno je malo, a I ono što je uradjeno je diskutabilno . I Sindjelićeva I Hajduk Veljkova ulica već su potonule.

Hajduk Veljkova ulica

U 2016 . godini grad je uradio jednu deonicu Sindjeličeve ulice, izvedeni radovi su podrazumevali kompletnu zamenu kolovoznog zastora u dužini od 180 metara , investicija od nepunih 6,1 milion. Na ovoj ulici sada se već vidi propadanje, odnosno potonuće. Ulica je dakle trajala nepune tri godine.

Grad je u rekonstrukciju 280 metara Hajduk Veljkove ulice uložio 13 miliona dinara iz budžeta, a ulica je dospela u žižu javnosti onog trenutka kada je nepravilno iscrtana horizontalna signalizacija.  Novina u ovoj ulici je da je ista već potonula.

Sindjelićeva ulica

Ne traba zaboraviti da je samo par dana nakon završetka Ulice Jakova Nenadovića I ta ulica potonula, još uvek nema rekonstrukcije tog dela, jedna traka je zatvorena za saobraćaj, a od radova prošlo je skoro tri meseca.

Ovakav način rada očito odgovara nadzornom organu, a pre svega onima koji gotovo žure da se na asfaltiranim ulica slikaju I snime navodeći dobrobit gradjana, brigu gradske vlasti za njih.

Ulica Jakova Nenadovića

Sindjelićeva 180 metara – 6,1 milion dinara

Hajduk Veljkova 280 metara -13 miliona dinara

Jakova Nenadovića 450 metara- 18,6 miliona dinara

Ukupno 910 metara  koštala su gradjane Valjeva 37,7 miliona dinara. Sad je razumljivo, verovatno, zašto gradjani Valjeva “manišu” radovima. 

7 comments on “Još potonulih ulica

 1. Jakov

  Ovde je jedini krivac koje dao saglasnost daje sve uredu..Ovo nije prvi put dase pojavljuju rupe posle završetka puta.Menjajte pod hitno ko vrši nadzor..

  Reply
  1. Obavesteni

   Greska, sa Naprednima Napredno tone Srbija, sta je jedan grad manje vise? Uostalom glasali ste ili niste izaslli na glasanje?

   Reply
  2. Emilija

   Bas tako. Potonuo grad a ulice manje vise. Dobri je ovom narodu. Nista ja tu ne bi menjala. Svi zadovoljni. Samo Bobo trpaj u procente i pljuj stoku.

   Reply
 2. Obavesteni

  Da je samo problem sa potonucem. Sindjeliceva je puna vode cim padne malo kise. Najveci je problem gde preci ulicu pogotovo na pesackim prelazima, kao da joj jedan krak ne dopire do Kolubare, a vec godinama od Eurocentra i Pumpe voda juri Sindjelicevom. Problem je preci raskirsnicu Panticeva Sindjeliceva, Karadjordjeva Sindjeliceva, pesacki prelaz pre pijaca, bara pored nasipa za most na trotoaru na tim mestima voda stoji par dana posle kise,m sve dok je automobili ne rasteraju. Napredno renoviranje i greadnja, bolje ne radite nikako nego ovavko!

  Reply
 3. Emilija

  Bas tako. Potonuo grad a ulice manje vise. Dobri je ovom narodu. Nista ja tu ne bi menjala. Svi zadovoljni. Samo Bobo trpaj u procente i pljuj stoku.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.