Prijem za BK Metalac

      2 коментара на Prijem za BK Metalac

Za boksere Metalca i upravu kluba u Sali Veća organizovan je prijem u ime grada Valjeva. Prijemu u Upravi prethodila je i Skupština kluba.

Boksere Metalca i upravu kluba danas je u Sali Veća primila tročlana gradska delegacija Predsednik Skupštine Milorad Ilić, zamenik gradonačelnika Zoran Živković i član Veća Miroljub Ivanović, koji su se zahvalili klubu na donošenju titule bokserskih šampiona u Grad Valjevo.

Bokserri Metalca su ekipni prvaci države postali izborivši čak 61 pobedu, a zlatne medalje osvojili su : Dušan Janjić (perolaka), Nemanja Gavrilović (laka), Damjan Grmuša (velter) i Milosav Savić (polusrednja). Saša Milovac (srednja) osvojio je srebrnu, a bronzanu medalju Nikola Živanović (polusrednja), Aleksa Marković (srednja), Geard Ajetović (poluteška) i Petar Mauković (teška kategorija).

BK Metalac je kako se moglo čuti održao I Skupštinu kluba na kojoj je za predsednika kluba izabran Dragan Vićentić, Slobodan Lazić Cimer je postavljen za počasnog predsednika kluba, sekretar UO je Miloš Tankosić, Predsednik Skupštine kluba je Aleksandar Mijailović, a sekretar Skupštine Milomir Patjarević.

Za svoj klub uprava Metalca kaže da je organizovan po ugledu na velike klubove, ali i kao jedan od najvećih na prostoru ex-Yu imenovao je svojih pet Zvezda kluba: Dragan Tomašević, Slobodan Lazić Cimer, Milivoje, Marić, Zvonko Stefanović, Živorad Jelisijević. Kako je dogovoreno, na svakoj godišnjoj Skupštini biti proglašena po još jedna zvezda kluba, pa se očekuje, da taj epitet već na narednoj Skupštini ponesu Zdravko Kostić, Dragan Danić, Braća Romanović, i mnogi drugi koji su reprezentovali  klub i grad na Evropskom nivou.

Likovi Metalčevih zvezda će biti oslikani na prostorijama kluba čija  je rekonstrukcija  u toku.

2 comments on “Prijem za BK Metalac

  1. Zoran

    Da li je tačno da su se kasnije, na proslavi u Beloševačkom restoranu, dva ugledna funkcionera (po jedan iz SPS i SNS) pobili sa pevačem grupe koja je zabavljala goste?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.