Zapažen uspeh na zlatnom pojasu

U sportskoj hali Mladost u Čačku po 48 put  održan je najstari karate turnir ZLATNI POJAS. Na ovom turniru nastupilo je preko 100 klubova iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Republike Srpske, i Bugarske sa oko 1000 takmičara u raznim kategorijama.

U okviru Zlatnog pojasa održano je takmičenje za Poletarce, Pionire i Nade, Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa šest takmičara u kategoriji kata predvođeni trenerima-menadžerima Vladanom Živanović i Čedomirom Bajkin. Zlatni pojas prestavlja jedan od pet najznačajnih i najzahtevnih karate turnira u sportskom kalendaru Karate Federacije Srbije i na njemu učešće uzimaju takmičari iz sva tri uža saveza: Vojvodine, Beograda i uže Srbije i on je odlična provera pred Balkansko prvenstvo koje će se održati u Banja Luci.

U veoma jakoj konkurenciji četri takmičareke KK 014 iz Valjeva u svojim uzrasnim kategorijama uspešno su prestavljale klub i domogle se odličja i to:

U kategoriji nada: Andrea Krstić osvojila je srebrnu medalju

U kategoriji Pionirki: Ivana Matić i Tamara Dražić osvojile su srebrne medalje a Ana Živanović bronzanu medalju.

Uprava kluba i treneri su veoma zadovoljni postignutim rezultatima na ovom veoma jakom takmičenju a posebno raduje i ohrabruje to što su zavidni rezultati postugnuti u najmlađim kategorijama, što daje postreh za dalji rad i usavršavanje mladih takmičara ka njihovim novim uspesima.

V/Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.