Sednica Skupštine u četvrtak 31.januara

Sednica Skupštine grada biće održana u četvrtak 31. januara . Za sada na dnevnom redu osam tačaka.

Na prvoj sednici gradskog parlamenta u 2019. godini, gradski odbornici razmatraće aktivnosti na realizaciji projekta deponije Kalenić, odlaganje komunalnog otpada u Valjevu, informaciju sa javne rasprave vezane za aerozagadjenje sa predlogom aktivnosti za prevazilaženje postojećeg stanja, program poslovanja Toplane i subvenciju za Toplanu, korišćenje sredstava iz Eko fonda. Skupština bi trebalo da donese i odluku o prenosu na upravljanje i korišćenje  zgrade Radio Valjeva Modernoj galeriji , ali i kadrovska pitanja.

 Na dnevom redu i dalje nema obećanog izveštaja gradonačelnika o radu u prethodnoj godini.

Za isti dan protest u 14 sati zakazalo je  Udruženje boraca rata od 1990. godine .

2 comments on “Sednica Skupštine u četvrtak 31.januara

  1. Goran Markovic

    Znaci sutra se gleda { ko hoce i ko moze da ih gleda} Skupstinsko zasedanje dizaca ruku!Lepo , lepo !!Puplja ce da izadje na kraju i da izdeklemuje njegovu pricu i kraj! Do kada ?Gledajte to da zavrsite pre 14 h pa se pridruzite na protest ima vas tu malo i postenih ,mada kada ste sa njima diskutabilno i da ne virite kroz prozor kao ne mogu da vredjam neke zivotinje koje su pametnije , bolje i casnije! Jos kada dodje dama sa naocarima bez dipotrije kao intelektualka { u pokusaju}pocne da proziva, dobacuje , smeje se , preti iz onih klupica odbornickih klupica i sve dokazujuci nervozu i ne kulturu koja je krasi od kada se za nju zna!Naravno Predsednik Skupstine Mica Ilic ce da se pravi da nije cuo ili video i onaj Klonfer koji ce da se zacrveni i kezi i smislja kako da se jos vise uvuce u prkno multipraktik -intelektualki koja ce mozda jednog dana da bude u kontroli na rancu Militinovicana Divcibarima ! Zato svi na ulice i ostavka gvozdenovica ma kome pripadali.

    Reply
  2. građanin

    Od uvođenja višestranačja u Valjevu,niko nije uspeo tako da razjuri opoziciju kao SNS.Svaka im čast na tome.Opozicija ne može da se skupi ni u delovima,i kao takva,ona jedino daje legitimitet ovoj vlasti,jer je Valjevo jedini grad u Srbiji koji ćuti,i praktično potvrđuje da u gradu nema nikakvih problema.Opozicija se uglavnom bavi ne bitnim stvarima,i uopšte ne dovodi u pitanje vlast kao poziciju u gradu.SVAKA ČAST SNS

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.