Biblioteka radno i u 2019.godini

“Magija novogodišnje noći se raspršila i osvanula je stvarnost u obličju nove godine i novih šansi da ostvarimo sve što smo poželeli, obećali ili odlučili.  Zato krenimo da svakog dana ispunjavamo želje i obećanja, da pobeđujemo, ali i da ne odustajemo kada gubimo, da sanjamo i stvaramo, uvek odlučni i nepokolebljivi, dosledni sebi i postavljenim ciljevima. U 2019.god. nas čeka mnogo posla, dobrih prilika i još boljih realizacija, novih izazova i novih pobeda. 

U ovoj godini, Biblioteka Vam obećava da će redovno nabavljati knjige koje baš Vi želite, organizovati kulturne programe uvek dobrog i proverenog kvaliteta,  a svaki posao ćemo izvršavati stručno i profesionalno, sa namerom da ispunimo zahteve korisnika i bibliotečke struke.Pozivamo Vas na programe koje organizujemo u januaru i  skrećemo pažnju na predstojeću reviziju knjižnog fonda, kada nećemo raditi sa korisnicima”, saopštila je Biblioteka povodom početka nove radne godine.

Pored brojnih književnih večeri, Biblioteka najavljuje i akciju besplatnog učlanjenja dece u biblioteku pod nazivom “Od čitanja se raste”, školu glume I culture govora koja će biti organizovana kao radionica svake subote, stalnu postavku knjićevnih velikana u Muzeju zavičajnih pisaca, direktan skajp kontakt sa Zaštitinikom gradjana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.