Hladno I sa snegom

      Нема коментара на Hladno I sa snegom

U četvrtak i petak promenljivo oblačno, hladno i vetrovito vreme uz provejavanje slabog snega. Konkretnije padavine se očekuju na zapadu, jugozapadu i u planinskim predelima zemlje gde će pasti i do 10cm snega. Temperature u većini mesta oko i ispod nule -3C do 0C, na severu zbog više sunca do +2C.

U subotu tokom većeg dela dana suvo i hladno. Posle podne u severnim predelima jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom koje će se tokom večeri proširiti na celu zemlju. Padavine će biti u okviru toplog fronta koji će se najviše osetiti u Vojvodini kada bi temperature tokom dana išle i do 3C u plusu, u predelima južno od Kragujevca  temperature će se zadržati u minusu.

U nedelju u većini mesta sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača, na severu uglavnom susnežica i kiša. Tokom popodneva postepeni prestanak padavina. Uz novo zahlađenje temperature će ponovo u celoj zemlji biti ispod nule. Za Božić oblačno, hladno i vetrovito uz provejavanje snega. Temperature ispod nule u svim krajevima.

Serbianmeteo.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.