“Vodovodov” Deda Mraz obradovao i mališane iz projekta “Nevidljiva deca”

Kao i prethodne četiri godine, JKP “Vodovod Valjevo” pred Novu godinu organizuje dodelu paketića ne samo za decu zaposlenih u ovom preduzeću već i za mališane koji zaslužuju dodatnu pažnju i kojima svaki poklon znači.

Ove godine, pored novogodišnjih paketića za decu svojih radnika, “Vodovod” je u saradnji sa valjevskim firmama Una Mega Shop, Europrom, Gate, Miranova, Jablanik, Visokom školom strukovnim studija i beogradskom firmom Euro 2001, obezbedio novčana sredstva u iznosu oko 100.000 dinara, kojima su kupljeni paketići za mališane obuhvaćene projektom Centra za socijalni rad po nazivom “Nevidljiva deca sa smetnjama u razvoju u ruralnom području”. Pored ovih firmi dobre volje, zahvalnost ide i gospodinu Radoici Rstiću, predsedniku Saveta za socijalnu politiku Grada Valjeva, koji je lično pomogao da se obezbedi određeni broj paketića za decu iz ovog projekta.

Svečana dodela novogodišnjih paketića za sve mališane zajedno, organizovana je u Hotelu Grand, a upotpunjena je predstavom učenika Ekonomske škole “Selo za Štrumpfove male”, nastupima učenika Muzičke škole “Živorad Grbić”, kao i obaveznim fotografisanjem sa Deda Mrazom u novogodišnjoj atmosferi u specijalno dekorisanom odeljku.

Majka N.R. čije je dete sa posebnim potrebama ove godine novogodišnim paketićem obradovao “Vodovodov“ Deda Mraz ističe koliko njenoj porodici i njenoj kćerki znači ova akcija.

“Mnogo nam znači ova pažnja, jer mi bukvalno ne pripadamo nigde. Ja bar imam takav osećaj. Moje dete je u inkluziji, nije ni u specijalnom odeljenju, a opet u redovnom ne može da prati decu koja normalno rastu i idu dalje. Ovakve akcije zaista su lep znak pažnje. Moja kćer je presrećna što je dobila paketić i jako joj prija ova praznična atmosfera”.

Svi mališani su zajedno sa pažnjom ispratili predstavu i muzički deo programa, bili su veseli i oduševljeni kada se na sceni pojavio Deda Mraz. Svako je za uspomenu dobio fotografiju sa omiljenim sedim i bradatim dekom sa Severnog pola i naravno svi su mu rekli da su bili dobri i poslušni, ne bi li im darovao baš  one igračke i slatkiše koje su poželeli. Sa nestrpljenjem su hteli što pre da stignu kući, da vide da li im je Deda Mraz uslišio želje. “Vodovodov“ Deda Mraz je obećao da će naredne godine takođe misliti na sve njih i biti velikog srca. 

JKP Vodovod

3 comments on ““Vodovodov” Deda Mraz obradovao i mališane iz projekta “Nevidljiva deca”

  1. Paklje

    Sve smo to mi platili kroz cenu vode, i gubitke od 60% na mreži i sva njihova druga iživljavanja.

    Reply
  2. Goran Markovic

    Radoica Rstic i Projekat NE VIDLJIVA DECA !!!! Raspitajte se u Ministarstvu za ova projekat kako , sta , da li je bilo ispravljanja papirologije i kako to sada funklcionise ? Bicete o ovom jos obavesteni !Slazem se da deci treba pomoci i na ovaj nacin . ali. ali????

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.