Imenovanja još tri direktora

imageNa sednici Skupštine grada imenovano troje direktora. O njihovim imenovanjima se nije raspravljalo.

Četvorogodišnji mandat direktora odlukom Skupštine dobili su dosadašnji vršioci dužnosti direktora Doma zdravlja Branka Antić, Centra za socijalni rad Katarina Milićević, Apoteke Vojislav Stepanović.
Sa mandatima vd direktora u Valjevu su trenutno direktor JKP Vidrak Jelena Kalat, direktor Centra za negovanje tradicionalne kulture Milena Urošević.
Dok se u u javnosti ne pominju za sada imena za mesto direktora Vidraka , as druge strane se aktivno spekuliše na temu direktora Centra za kulturu kome uskoro ističe petogodišnji mandat i mesto direktora CZNTK kojoj takodje uskoro ističe vd status.
Koalicionim sporazumom Centar za kulturu pripao je SPS-u , ali za sada nema informacije ko je predlog ove partije. Novog direktora CZNTK s druge strane očekuju brojni problemi kao što su sudski procesi koji još uvek traju, veliki odliv igrača koji su nosioci nekadašnjeg KUD-a Abrašević, finansijski problemi . A izvesno i odgovor direktora pred odbornicima Skupštine grada čime se ovo društvo moglo pohvaiti u proteklih godinu dana, a da to nije Abro fest pozorišna manifestacija koja je inače uvršeta u red manifestacija od značaja za grad Valjevo pa je grad i finansira.
S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.