Milićević i Jakovljević stabilno

imageZbog daljeg praćenja zdravstvenog stanja narodni poslanik i potrpredsednik Skupštine Srbije Djordje Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević biće u toku današnjeg dana prebačeni u Beograd. Rezultati obavljenog skenera ovog jutra pokazuju da nema povrede kičmene moždine.

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila juče ujutro oko 5 časova u Bajevcu narodni poslanik i potrpedsednik Skupštine Srbije Djordje Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević urgentno su zbrinuti u valjevskoj bolnici. Borba za život Milićević život i život Jakovljevića trajala je najmanje šest sati . Valjevski hirurzi bili su i ovoga puta na visini zadatka pa su povrede koje su ozbiljno ugrožavale život stradalima više sati hirurški zbrinjavane. Od 14h juče Milićevićevo i Jakovljevićevo stanje bilo je stabilno, a tako je bilo i u toku noći .
Ovog jutra uradjen je skener koji zbog obima povreda i operativnog zahvata juče nije mogao biti uradjen i prvi rezultati donose dobre vesti za Milićevića koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio ozbiljne i po život opasne povrede prvenstveno abdomena dok je Jakovljević zadobio prelome obe noge.
Iz valjevske bolnice stiže i informacija da će nakon skenera i razmatranja stanja povredjinih isti biti u toku dana prebačeni za Beograd.
Za sada nije potvrdjen uzrok saobraćajne nesreće i izletanja automobila sa kolovoza kada je i došlo do fatalnog udara u betonski propust.
U toku jučerašnjeg dana u Valjevu je boravio i prof dr Vlada Djukić , ali i Žarko Obradović zamenik predsednika SPS-a. Sam predsednik partije Ivica Dačić trenutno je odsutan i boravi u Dominikanskoj republici , ali je posredstvom medija uputio poruke podrške Milićeviću. Vrh valjevskog SPS-a, takodje je u toku jučerašnjeg dana došao u bolnicu kako bi izrazili podršku i Milićeviću i Jakovljeviću.
Na društvenim mrežama u toku jučerašnjeg dana i ovog prepodneva brojni prijatelji u Valjevu, pojedini odbornici u Valjevu, poslanici u Beogradu objavili su takodje poruke podrške.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.