Lokalni front: Pripreme za učešće na izborima

imageNa Skupštini Lokalnog frota izabran predsednik i doneta odluka o izlasku na naredne lokalne izbore. Saopštenje Lokalnog fronta prenosimo u celosti:

"U subotu, 6. oktobra, u Valjevu je održana je redovna skupština Udruženja građana „Lokalni front Va“. Skupština je, kao novinu u radu Udruženja, usvojila Odluku o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine, da bi potom za predsednika izabrala Predraga Savića, penzionera iz Valjeva. Na mesta dva potpredsednika izabrani su Slavica Pantić, diplomirana pravnica, i Predrag Matić, diplomirani demograf.
Skupština je pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj, a potom je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje „Lokalni front Va“ pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima.
Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana.

Valjevo, 6.10.2018. „LOKALNI FRONT VA“
Predsednik Skupštine"

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.