Razmontirali i odneli klupe iz parka

imageKlupe u parku Pećina su uništene. U odeljenju za infrastrukturu kažu da je mobilijar relativno nov.

Park Pećina u koji se iz godine u godinu ulaže često je na meti nesavesnih gradjana. Svi oni koji su se našli u prolazu ovim parkom mogli su u toku jučerašnjeg dana da vide neobičan prizor pri čemu su meta bile klupe . Zanimljivo je da klupe nisu polomljene, već je očito ključem odvrnuta i rašrafljena klupa.

image S obzirom da je na ovaj način radjeno Vamedia je pitala Odeljenje za infrastrukturu u čijoj se nadležnosti nalazi park Pećina pa i gradski mobilijar da li su oni možda započeli reparaciju klupa? „Taj mobilaijar je relativno nov . Nismo mi to radili. To je neverovatno šta se dogodilo. Stalno menjamo mobilijar , ali izgleda da rešenja nema“, kaže načelnik Odeljenja Zoran Trifunović.

image Ukoliko nije Odeljenje razmontiralo klupe i odnelo gvozdene rukohvate , sve su prilike da je neko „premerio“ gvoždje. Sada su rukohvati skinuti u parku Pećina, ali je pitanje šta će se dešavati sa ostalim mobilijarom i klupama koje sadrže gvozdene elemente, ako su kradljivci odlučni da prikupe „sekundarne sirovine“.
S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.