Demokrate predvode formiranje Lokalnog saveza za Srbiju

imageDemokratska stranka u Valjevu razgovaraće sa svim zainteresovanim opozicionim partijama I udruženjima gradjana o formiranju Lokalnog saveza za Srbiju.

 

U nedelju 2. Septembra Glavni odbor DS-a potvrdio je nameru o ulasku u Savez za Srbiju , a istog dana održana je I osnivačka skupština Saveza za Srbiju “Ovoj zemlji trebaju promene. Nikada gora vlast nije bila, ni za vreme Turaka. Svo to vreme do sada obeležila je tiranija, bezvlašće, nepoštovanje ljudi, institucija I sve gore se živi. Tako je došlo do ideje da opozicione partije, grupe gradjana nadju jedan zajednički front . Savez za Srbiju otvoren je pre svega za pojedince, organizacije, strukovna udruženja , sindikate, za sve one koji žele promene na bolje”, rekao je na konferenciji za novinare predsednik GO DS u Valjevu Slobodan Pavlović.
Kako kaže Pavlović svi su potpuno svesni da najosnovniji zadatak smena vlasti SNS-SPS nije lak process. “Ljudi su videli kakava je to vlast, videli su lažna obećanja, osim što je marketing vladajuće partije sjajan sve ostalo je loše. Zato pozivamo sve koji imaju ovakva razmišljanaja da se pridruže. Zato ćemo oformiti Lokalni savez za Srbiju , ovde na nivou Valjeva”, rekao je Pavlović.
Na pitanje novinara sa kojom idejom će DS izaći pred potencijalne saradnike u budućem LOkalnom savezu Pavlović kaže da će pre svega pponuditi rešenja u okviru javnog sektora, infrastructure, kadrovskih rešenja za sve ozbiljne pozicije u gradu I programa za rešenja. “Ja sam više puta pričao da je suština koncentracija investicija jer veliki broj malih investicija ne znači ništa, mi moramo u budžetu koncentrsati rad oko dve ili tri investicije. Industrijska zona je tu ključna jer pomaže zapošljavanju , a ne prekomerna zapošljavanja u javnom sektoru”, rekao je Pavlović.
S.V. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.