Vodovod u jeku sezone gradnje mreže

imageU toku je zamena dotrajalih vodovodnih cevi na potezu od Dušanove do Radničke ulice. JKP Vodovod najavljuje radove u Ulici Vuka Karadžića.

Pored radova na uglu Dušanove ulice u gradu i dalje traje zamena dotrajalih vodovodnih cevi. Direktor JKP Vodovod Djordje Milanović kaže da je sa gradom ugovoren posao vredan 12,5 miliona dinara koji se odnosi na Ulicu Vuka Karadžića. „Radovi u Ulici Vuka Karadžića izvesno moraju trajati do dva meseca s obzirom na obim samih radova. Iz budžeta grada izmenom plana komunalne gradnje dobili smo dodatnih 15 miliona dinara i to su sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže na Marinkovića kosi na Divčibarama, u Nušićevoj ulici, i u ulici 25.juna u Novom naselju. Do kraja jula realizovano je ukupno 44 miliona investicija“, kaže Milanović.
Najobimniji posao koji je pred Vodovodom svakako je Ulica Vuka Karadžića, a početak tih radova uslovljen je sprovedenom procedurom od strane grada za rekonstrukciju ulice koja se već dugo najavljuje. Posle jednog neuspelog tendera za projektovanje izvesno da ponavljanje postupka i potom samo projektovanje radove pomera za narednu godinu.
Pored trenutnih radova u Karadjordjevoj i u delu Knez Miloševe ulice pred Vodovodom je u skorije vreme i rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Koste Andrića.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.