Nameštaj, ali šta?

imageGrad Valjevo ponovio je javnu nabavku za nameštaj. Grad kupuje stolice, ali ne precizira šta će biti pravljeno od univer ploča koje traži niti koliko komada toga će biti napravljeno.

 

Kako se na prvu objavljenu javnu nabavku 12. jula , za nabavku nameštaja niko nije javio , grad je 10. avgusta ponovio postupak nabavke. Sam ponovljeni postupak kako je navedeno, ne menja strukturu nabavke.
Ponovljenom nabavkom grad traži 10 komada konferencijskih stolica N2 N, pet radnih fotelja sa metalnom zvezdom A500, deset daktilo stolica 10/R i 20 daktilo stolica A15/MRB. Grad istovremeno kupuje univer ploče različitog kvaliteta i frontova. Ponudjač bi potom trebao da dostavi i cenu radnog sata kako bi napravio to što grad hoće. Za sada nije poznato šta je to što se pravi, a mogu biti podjednako kako ormari tako i radni stolovi. Nejasno je kako će ponudjač odrediti cenu rada, jer kako valjevski stolari navode nije isto da li se pravi sto ili ormar, da li se ugradjuju fioke ili ne. A na kraju nije poznato ni koliko toga što se želi treba da bude napravljeno.
Za ovu javnu nabavku grad je opredelio 916 000 dinara, a da li će i ko javiti na ovako definisanu nabavku ostaje da se vidi.
S.V. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.