Tamara Rakić Stanković u Srbijanci 014

imageTamara Rakić Stanković posle više od deset godina vratila se u Valjevo i pojačala ekipu Srbijanke 014 svoj matični klub iz kojeg je posle uspešnih nastupa otišla u Crvenu zvezdu.

Njena klubska i reprezentativna karijera je veoma uspešna i bogata je velikim brojem titula kako na klupskom tako i na reprezetativnom nivou. Sa ekipom C.Zvezde osvojila tri titule prvaka države i tri nacionalna kupa.
2008 sa Zvezdom je osvojila u Beogradu na fajnal foru treće mesto i bronzu kupa Ceva
2010 sa Zvezdom u Azerbejdžanu na fajnal foru drugo mesto i srebrnu medalju kupa Ceva gde je i proglašena za najboljim primačem kupa Ceva na završnici u Azerbejdžanu
Igrala za Enisej iz Krasnojarska u Rusiji a zatim Legionovo iz Poljske. Po povratku iz inostranstva igrala je jednu sezonu za Dinamo iz Pančeva a zatim dve za Lajkovački Železničar.
Odigrala 7 finala kupa srbije osvojila 3 titule pobednika kupa, odigrala 7 finala plej ofa osvojila tri titule prvaka države.
Ima 10 nastupa za A selekciju Srbije.
Sa kadetskom ekipom SCG osvojila jebronzu na evropskom prvenstvu u Zagrebu i zlatne medalje na balkanskim igrama u Turskoj i Albaniji.
2010.god od C.Zvetde dobila orden za zasluge za postignute najbolje rezultate Zvezde u istoriji klubaba.Prošlu sezonu je pauzirala zbog porođaja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.