DS: Šest godina praznih obećanja

imageO neuspehu sadašnje vlasti po mišljenju demokrata svedoče godine neulaganja u razvoj grada. Pre tačno šest godina koalicija SNS SPS preuzela je rukovodjenje gradom. „Bez ijednog realnog uspeha , evo ni posle šest godina nisu uspeli ništa da urade“, rekao je predsednik GO DS Slobodan Pavlović.

Po mišljenju DS-a period od šest godina sasvim je dovoljan da se napravi ozbiljan osvrt na rad ove koalicije. „Ulazimo u sedmu godinu te vlasti i detet koje jer odjeno u to vreme sad je krenulo u školu. Da su počeli metro da grade verovatno bi ga završili. Očekivali smo da će tim povodom biti neka konferencija za štampu neki jubilej da bi nam rekli šta su to sve uradili jer veliki je period u pitanju. Ali , ništa.Narod je očekivao sve će biti med i mleko. Ali nije . Ni u jednom segmentu života nije“, rekao je Pavlović.
On je podsetio da je na početku ove vlasti rečeno da će ukoliko ne oporave Srbijanku dovesti velikog investitora koji će okupiti sve poljoprivredne proizvodjače. „Tih investitora nema, ali ima niskih cena malina, šljive , kupina. Rekli su doći će investitori sa novim fabrikama, ali evo za šest godina nema novog investitoa i nema nove fabrike, a DS je za vreme svoje vlasti u Valjevo doveo Vali, Gorenje i Austroterm. Imamo novu ndstrijsku zonu bez ijednog infrastrukturnog objekta , bez eksproprijacija i slično pa i sve da neko želi da dodje nema gde. Najavili put M4 i rekli pitanje je dana , a još uvek nema ni idejnog projekta pa samo za te projekte treba dve godine najmanje“, rekao je Pavlović.
Demokrate su podsetile da još uvek na sistem grejanja nije priključena bolnica, vodovodna mreža u lošem stanju, nema izgradjenog novog obdaništa, a ulice pere kiša. Predsednik GODS-a u Valjevu je podsetio da je upravo za vrme vlasti Dsa izgradjeno obdanište Vidra.“Koliko je sve nerealno vidi se iz planiranog budžeta. Očekivali su 351 milion od prodaje imovine. Sada čujemo prodaće zgradu Radio Valjeva. Ali kako, ta zgrada je pod restitucijom i proces se vodi u Kragujevcu . Ovo je šest godina praznih priča i neispunjenih obećanja. Nema uspeha , vrtimo se u krug i polako svi tonemo u propast. Zato će vreme pokazati ko je bio dobra vlast u Valjevu“, kaže Pavlović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.