19 nagradjenih za postignute rezultate

imageMladen Petković direktor HK „Krušik“ dobitnik je priznanja „Kapet Miša Anastasijević“ kao najbolji privrednik u regionu. Ovo priznanje dobilo je još 18 osoba medju kojima i Opština Mionica.

Priznaje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuje se svake godine najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima, institucijama od strane Univerziteta u Novom Sadu i Media Inventa, a uz pomoć Privredne komore Vojvodine i regionalnih privrednih komora.
Ovo priznanje dodeljuje se na nivou Republike , a potom I po okruzima pa je u Valjevu poslednjeg dana prethodne nedelje priznanje za postignute rezulatate uručeno dobitnicima u Poljoprivrednoj školi u Valjevu koja je ujedno I jedan od dobitnika.
Kao najbolji privrednik u regionu u proteklih godinu dana značajno priznaje uručeno je direktoru HK Krušik Mladenu Petkoviću, a medju nagradjenima su I : Aleksandar Blažić preduzeće Blist, preduzeća Kej I Europrom, ABC Test. Kada su ustanove u pitanju nagrade su pripale Muzičkoj I Poljoprivrdenoj školi. Nagrada je dodeljena I Opštini Mionica za postignute rezultate u razvoju, ali I preduzeća iz Uba, Šapca I Koceljeve.
Nagrada, koju čini plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše, nastala je kao produkt realizacije manifestacije „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.
Vamedia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.