Kiša obrušila podzidu

image Jaka kiša u toku vikenda dana izazvala je pucanje podzide u Ulici Cake Milivojevića. Podzida ugoržava nekoliko kuća, a meštani su prvo pucanje podzide prijavili još pre mesec i po dana .

Podzida u Ulici Cake Milivojević preti urušavanjem , a po rečima meštana ovakvo stanje bilo je i očekivano jer se rupa iznad podzide odavno otvorila. „ Mi smo to prijavljivali, ali niko nije došao da vidi o čemu se radi , sada je ova kiša s obzirom da je bila jaka i ta bujica vode dovela do ozbiljnog pucanja podzide“, priča jedan od meštana ove ulice.
Koliko je vidljivo na licu mesta nadležni su reagovali tek sada postavljanjem nekoliko džakova i sipanjem peska, pa i obeležavanjem samog mesta. Ipak meštani tvrde da to ne rešava problem.

image „Podzida je visoka i to više nije šala sa tim pucanjem , ovo što su nasuli je smešno jer šta će se desiti ako još jednu kišu kao što je ova bila budemo imali? Tada će pogurati i ovaj pesak jel? Dolazila je komunalna policija I bili iz Ingrapomnija sipali pesak“, skeptični su stanari ulice .
S obzirom da podzida zateva obimnije radove na sanaciji vrlo je moguće da će provcedura sanacije potrajati. Meštani koji sada strahuju od sledeće kiše se pitaju koliko realno mogu čekati.

image

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.