I razrešenja i ostavke

imageSkupština grada objedinjenim glasanjem donela odluke o smenama, razrešenjima i postavljenjima što direktora što UO.

 

Skupština grada donea je odluku da dužnosti direktora u Domu zdravlja razreši dr Zavna Der Hazarjana nakon što je isti podneo pismenu ostavku. U jednoj rečenici obrazloženja ostavke Der Hazarjana je naveo da istu podnosi iz privatnih razloga. Na njegovo mesto Skupština je postavila u statusu vd direktora dr Branku Antić. Skupština je konstatovala i ostavku u Domu zdravlja koju je podnela i Der Hazarjanova zamenica dr Violeta Vasić.
Skupštia je razešila dužnosti i vd direktora JKP Vidrak Kseniju Badem Nenandović , a na njeno mesto imenovala takodje u statusu vd Jelenu Kalat. U ostavci koju je prethodno podnela Badem Nenandović navodi: „Zbog nemogućnosti da nesmetano obavljam posao vd direktora, a što je prouzrokovano raznim dešavanjima i verovatno mojom nespremnosti da vršim ovu funkciju dajem neopozivu ostavku na mesto vd direktora“. Badem Nenandović na dalje navodi da pored ove činjenice dužnost direktora ne može da vrši iz ličnih i porodičnih razloga.
Kako se o ovoj tački glasalo objedinjeno odbornici , a ni javnost nisu mogli da čuju koji su stvarni razlozi podnošenja ostavke Nenandovićeve jer se iz ostavke jasno vidi da se radilo o nemogućnosti da nemsetano radi.
Kako bi Jelena Kalat bila postavljena na ovo mesto Skupština ju je razrešila sa mesta predsednika UO Centra za kulturu gde je umesto nje postavljen Miloš Milutinović, ali i sa funkcije predsednika NO JKP Polet gde je na njeno mesto postavljena Milica Dasović. Kalatova je takodje razrešena i članstva u Komisiji za izbor direktora gde je na njeno mesto postavljen član Veća Miroljub Ivanović.
Kalatova je diplomirani ekonomista sa završenim Fakultetom za poslovnu ekonomiju.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.