Smene i imenovanja u komisijama i NO

imageSkupština grada donela je niz odluka o imenovanjima i razrešenjima medju kojima i odluku o razrešenju Prvoslava Adžića sa mesta predsednika NO Polet, razrešenja Andre Savčića nekadašnjeg člana Veća iz dve komisije.

Glasanjem u celosti za tačku dnevnog reda Kadrovska pitanja Skupština grada razrešila je dužnosti Dušana Mirkovića sa mesta člana Komisijije za administrativna i kadrovska pitanja , a na njegovo mesto imenovala Sandru Gavrilović.
Na lični zahtev Skupšptina je razrešila dr Milana Markovića sa funkcije predsednika Mandatno-imunitetske komisije i na njegovo mesto imenovala Nenada Beljića.
Svojevremeno kandidat za direktora Poleta , a potom predsednik Nadzornog odbora istog preduzeća Prvoslav Adžić razrešen je dužnosti predsednika NO, a na njegovo mesto imenovana je Jelena Kalat.
Funkcije predsednika UO Doma zdravlja razrešena je dr Dragica Nikolić, a na njeno mesto imenovan Borko Aleksić. Funkcije zamenika predsednika UO Doma zdravlja razrešen je i Živan Kostadinović , a na njegovo mesto imenovana Milica Dasović.
Dužnosti predsednika Komisije za sprovodjenje konkursa za izbor direktora razrešen je i Andra Savčić, a na njegovo mesto imenovan Nikola Popović.
Izmene je pretrpela i Gradska izborna komisija u kojoj je član SNS Andra savčić zamenjen dr Miroljubom Ivanovićem SNS, a član jelena Malešević SPS zamenjena Djordjem Gajićem SPS.
Skupština je donela odluku o izmeni rešenja o obrazovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje grada pa su sada članovi:
Predsednik dr Slobodan Gvozdenović
Članovi: Goran Milivojević načelnik KO
Jelica Panjković načelnica Gradske uprave
Dragana Djenić zamenica načelnika Gradske uprave
Aleksandar Purić zaposlen u Gradskoj upravi
Prof dr Miroljub Ivanović član Gradskog veća
Nikola Radojičić pomoćnik gradonačelnika
Mihailo Milutinović direktor Filijale NSZ, zamenik predsednika Skupštine i predsednik Komisije za praćenje javnih nabavki
Katarina Milićević vd direktora Centra za socijalni rad
Dr Zorica Jocić načelnik ŠU Valjevo
Borko Aleksić zaposlen u Gradskoj upravi
Dragan Mojsilović zaposlen u Gradskoj upravi
Gorica Božić odbornik u Skupštini grada
Radovan Radović član UO unije poslodavaca
Ljiljana Stojanović predstavnik Udruženja metalopreradjivača
Milenko Dragojević predsednik Unije pekara
Vlada Dodović predsednik sindikata Nezavisnost
Milorad Bošković predstavnik lokalne samouprave.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.