Niža cena karte za bazen za penzionere

imageTokom prošle nedelje spušten je balon u SRC Petnica , a trenutno su u toku pripreme za početak letnje sezone kupanja. Cene karata ostaju nepromenjene u odnosu na prošlu godinu stim da je novina penzionerska karta.

Prošle srede spušten je balon u SRC Petnica čime je praktično završena sezona zimskog kupanja na bazenu. „ Nova sezona počinje 1. Juna i mi već uveliko spremamo bazene za novu sezonu kupanja. Uredjuje se prostor i izvode radovi kako bi kada otvorimo kapije 1, juna sve bilo na usluzi gradjanima. Nama sezona zavisi od vremena, a očekujemo da pred nama bude jedno toplo leto i samim tim veću posetu bazenima. Prošle godine za letnju sezonu prodali smo 73 155 karata što je možemo reći neka sredina. Sve preko 80 000 prodatih ulaznica je zaista dobar broj dok se pamte i godine kada je bilo ispod 65 000 prodatih karata. Dakle prošle godine je to bila jedna prosečna sezona i za nju je SRC Petnica prihodovala 15,5 miliona dinara“, kaže direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović.

image Po njegovim rečima cene karata ostaju nepromenje u odnosu na prošlu godinu , a novina je penzionerska karta koja će koštati 170 dinara.
Celodnevna ulaznica iznosiće 250 dinara, ulaznica na bazen od 15 sati 170 dinara, a mesečna karta 2500 dinara i celosezonska 4500 dinara. Ulaz za decu do 3 godine I dalje je besplatan.
„ Penzioneri često dovode svoje unuke na bazen, a dolaze i samostalno, shodno penzijama uopšte doneta je odluka da cena karte za njih bude nešto niža. Potrebno je da ponesu ličnu kartu i poslednji penzioni ček kako bi platili kartu po 170 dinara,“objašnjava Mijailović.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.