Kineski državljanin kažnjen zbog brze vožnje

 

imageKineski državljanin kažnjen je zbog saobraćajnog prekršaja koji je učinio prilikom dolaska na poslovni sastanak u fabriku „Gorenja“ u Valjevu, saznaje Vamedia.

W.C.(47), državljanin Naordne republike Kine, kažnjen je pred Prekršajnim sudom u Valjevu sa 30.000 dinara i mesec dana zabrane vožnje na teritoriji Republike Srbije, jer je za čak 36 kilometara na sat prekoračio dozvoljenu brzinu kretanja.
Njega je radar „uhvatio“ na području Uba, dok je iz pravca Beograda putovao za Valjevo na poslovni sastanak sa menadžmentom fabrike rashladnih uređaja slovenačkog giganta. W.C. je na području Uba, gde je dozvoljena brzina kretanja na putu 50 kilometara na sat, svoj automobil vozio brzinom od 86 kilometara na čas, pa ubskim saobraćajcima nije preostalo ništa drugo nego da ga posle zaustavljanja privedu prekršajnom sudiji u Valjevu, koji je kaznu izrekao po skraćenom postupku.
W.C. je, kako saznajemo, na sastanak u valjevsko „Gorenje“ išao kao predstavnik partnerske firme zadužene za nabavku opreme kineske „Hisens grupe” koja je nedavno objavila ponudu za preuzimanje većinskog paketa akcija u vlasničkom udelu u "Gorenju".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.