Rekonstrukcija sve izvesnija

imageOvog prepodneva biće održana još jedna sednica Gradskog veća, a na dnevnom redu su samo još dve tačke dnevnog reda. Ukoliko ne bude bilo dodatnih dopuna na sednici Skupštine u petak odbornici će razmatrati 17 tačaka dnevnog reda. Gradonačelnik najavljuje rekonstrukciju Gradske vlade, ali ne precizira da li će se to desiti već na sednici u petak.

48. sednica Gradskog veća biće održana danas, sa početkom u 10 časova, na dnevom redu su :
Utvrđivanje predloga odluke o poveravanju poslova upravljanja i održavanja seoskog vodovoda Žabari
Utvrđivanje predloga zaključka o usvajanju godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Valjeva za 2018.godinu
Za sada je neizvesno da li će na ovoj sednici Skupštine doći do rekonstrukcije gradske Vlade. Sam gradonačelnik u izjavi medijima kaže da će rekonstrukcije biti , ali ne navodi precizne termine. „ Rekonstrukcije će izvesno biti i posle dve godine sasvim je normalno da svedete račune i promenite neke članove Veća sa čijim radom niste zadovoljni . I sa jedne i sa druge strane će biti rekonstrukcije tako da je to stvar jednog političkog dogovora izmedju SNS i SPS i ne vidim ništa čudno u toj rekonstrukciji. Sem što možda neko može da smatra da ja i moj zamenik možda nismo bili u pravu kada je ocenjivala nečiji rad. Apsolutno i vi ste svesni da je srpska Vlada pred rekonstrukcijom da se to dešava svakih godinu i po dana , zašto to ne bi uradila i gradska vlada? Imamo i snage i moćio da tu rekonstrukciju izvedemo i da poboljšamo rad same koalicije, ali isto tako da dovedemo kvalitetnije ljude i damo im šansu na neki način da pomognu svojim znanjem u brojnim projektima“, rekao je Slobodan Gvozdenović.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.