Komunalni policajac napao svoju devojku u kancelariji

imageKomunalnog policajca M.B. prijavila je njegova devojka A.J. za napad, koji se dogodio u kancelariji gradske Komunalne policije, potvrđeno je Vamediji iz više pouzdanih izvora.

Njih dvoje su u emotivnoj vezi već izvesno vreme, a fizičkom nasilju prethodila je svađa u kancelariji M.B. 19. marta i to u vreme kada je on po radnom rasporedu trebao da bude na terenu, a ne u kancelariji. Nakon svađe, kako se saznaje, koja je izbila u trenutku kada je komunalni policajac uzeo službeni telefon Komunalne policije koji je „pozajmio“ devojci kako bi fotografije prebacio u kompjuter, došlo je i do napada, pa je A.J. odmah pozvala interventnu jedinicu policije.
„M.B. je kako je policija utvrdila, bio tada u alkoholisanom stanju. Ono što je problem, međutim, jeste da je A.J. koja je pozvala policiju, kasnije odbila da ode na lekarski pregled i sama podnese prijavu“, navode naši izvori.
Policija je reagovala tako što je M.B. izrečena hitna mera zabrane kontakta i prilaska devojci u periodu od 48 sati, a onda je sud tu meru produžio za još 30 dana, dok istraga ne pokaže šta se dogodilo, s obzirom da je tužilaštvu podneta prijava za nasilje.
U Komunalnoj policiji kažu da su upoznati sa slučajem, a načelnica Milica Petković ističe da se čeka zvaničan izveštaj Policijske uprave o tom događaju, “pa će se na osnovu njega, a u vezi zaposlenog komunalnog policajca, postupiti u skladu sa svim zakonskim propisima”.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.