Najava turnira “ Svetlana Ceca Radojević“

imageProšlog vikenda, u Arandjelovcu, održan je internacionalni karate turnir "Arandjelovac open" u organizaciji karate kluba "Knjaz ".

Učešće je uzelo 500 takmičara iz 50 klubova iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, BiH i Slovačke. Na turniru je nastupilo 8 takmičara karate kluba " 014 Valjevo", koji su osvojili 6 medalja. Andrea Krstić, Jovana Marković i Marko Poznanović osvojli su zlatne medalje, Stefan Vučićević srebrnu, dok su se Ana Živanović i Ivana Matić okitile bronzom.

Sledeće subote,3. marta, u hali na Studentu, sa početkom od 10h, održaće se, sedmi po redu, memorijalni turnir "Svetlana-Ceca Radojević", koji bi, kao i prethodnih godina, trebalo da okupi veliki broj poštovalaca karate sporta. Svetlana Radojević je bila istaknuta karatiskinja i sportski radnik, koja je puno dala Valjevskom sportu.

Turnir je i odlična uvertira za humanitarnu reviju borilačkih sportova, koja će biti održana 4. marta, u hali sportova, sa početkom od 19h. Po pet rvačkih i bokserskih mečeva uz demonstraciju džudoa, karatea i aikidoa. Ulaz je besplatan, a na ulazu će simboličnim dobrovoljnim prilozima biti prikupljen novac koji će biti iskorišćen za opremanje bolnice u Valjevu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.