Borcima odobren program „Ljubovija“

imageUdruženju boraca rata od 1990 godine grada Valjeva odobren je i poveren program ,,Ljubovija" od strane grada Valjeva čiji je glavni cilj poboljšanje položaja boraca, ratnih vojnih invalida, civilnih invalida rata i porodica palih boraca.

Program predviđa, samo uz člansku kartu udruženja, niz radnji ka poboljšanju položaja navedene kategorije lica i to:
– besplatne lekarske preglede,
– besplatne optičarske usluge sa dobijanjem naočara po potrebi,
– besplatne zubarske usluge,
– besplatne jednodnevne i višednevne ekskurzije u malim grupama,
– besplatne advokatske usluge,
– fizičke aktivnosti, rad, druženje, edukacija, okrugle stolove, predavanja, negovanje Tradicija oslobodilačkih ratova Srbije i negovanje sećanja na naše poginule drugove i umrle ratne vojne invalide a naše heroje, i niz drugih aktivnisti.
Sve aktivnosti se isključivo sprovode javno i transparentno preko uputa i izjava udruženja kao i svih ovih proteklih godina kako je Skupština udruženja usvojila rad udruženja za 2018 godinu i putem odluka izvršnog odbora udruženja i predsednika, odgovornog lica i rukovodioca programa/projekat Bradić Ljubomira.
Udruženje boraca pored poboljšanja položaja mora da predstavlja grad Valjevo u svom radu putem istog odobrenog programa ,,Ljubovija"
Trenutno se sprovodi i projekat odobren od strane Ministarstva za boračka pitanja, Ministra Zorana Đorđevića, Državnog sekretara Negovana Stankovića i komisije Ministarstva ,,Lazarica – Tradicije 13" sa ciljem socijalne uključenosti i sličnim aktivnostima.
Pozivamo sve naše članove udruženja boraca a koji imaju našu člansku kartu, da se uključe u novi program ,,Ljubovija" i projekat ,,Lazarica" a ostale borce koji nisu članovi udruženja da se učlane i uključe u rad udruženja i poboljšanje svog položaja putem programa i projekata!

Predsednik,
odgovorno lice i
rukovodilac projekta
Lazarica-Tradicije 13
Bradić Ljubomir

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.