Predložite kandidate za nagradu Grada

imageGrad Valjevo je raspisao poziv za dostavljanje predloga za nagrade grada. Rok za podnošenje predloga je deveti februar tekuće godine.

Za Dan grada 20.marta trebalo bi da budu dodeljene nagrade grada pojedincima ili grupi za zajedničko delo. Po pravilima dodele predloge može dostaviti za sledeće kategorije za koje se nagrade dodeljuju: privreda, poljoprivreda,obrazovanje i vaspitanje, stvaralaštvo i postignuća učenika i studenata, nauka inovacija i pronalazaštvo, urbanizam i arhitektura , zaštita životne sredine, medicina i briga o zdravlju, socijalna zaštita i humanitarni rad, humanost, umetnost i kultura, čuvanje i negovanje tradicije valjevskog kraja, informisanje i društveno angažovanje i sport.
Pored navedenih nagrada, može se dodeliti i specijalna nagrada za životno delo, za humanitarni rad i brigu o ljudima i za afirmaciju grada.
Nagradu može dobiti lice koje je državljanin RS i koje ima prebivalište na području grada ili ga je imalo u peridou dužem od 10 godina.Nagrada se dodeljuje za delo ili postignuće koje je nastalo u periodu od 1.januara do 31. decembra 2017.godine i može se dodeliti i posthumno.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.