Fantastična pobeda Srbijanke

imageProtiv jedine ekipe koja je pobedila Srbijanku u prvom delu, ekipe Kralja Srbijanka je odigrala fantastičnu utakmicu.

Od samog početka Nikolina Tomić i drugarice igrale su snažno i kvalitetno da ekipa Kralja nije mogla da parira ni u jednom segmentu igre. Snažni servisi pre svih Elene Pandeve, Tijane Ranitović i ostalih prosto su razbili prijem domaćih igrčica . Što nisu uspele servisom, devojke Srbijanke su nadoknadile snažnim smečevima i blokom tako da je prvi set bio brzo gotov 25-9 za Srbijanku. U drugom setu ista slika, devojke Srbijanke lete po terenu, demonstriraju sjajnu odbojku, tako da ekipi Kralja ne daju ni sekund odmora da se konsoliduje i drugi set dobijaju ubedljivo 25-11.
U trećem setu ekipa Kralja dolazi do daha, počinje da igra i kolko toliko uspeva da parira igri Srbijankinih devojaka. Vodila je Srbijanka 11-5 pa 15-9 ,21-17 i tada posle jedne nesmotrene greške Pandeve protivnik veze četiri, pet poena i izjednačuje na 22-22. Posle tajm auta devojke Srbijanke preko Nikoline Tomić i Anastsije Maksimović privode utakmicu kraju 25-23 i velikih tri nula.
Za Srbijanku su igrale Bojičić, Maksimović 12, Jerinić 3, Lakićević, Ranitović 6, Doksas 7, Pandeva 9, Ristivojević 2, Djedović, Tomić 14, Nenadović, Savić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.