Usvojen kadrovski plan za 2018 u Upravi

imageOdlukom Gradskog veća u narednoj godini u Gradskoj upravi broj zaposlenih na neodredjeno trebalo bi da bude povećan za 40 lica , preko postojećih I dozvoljenih zakonom 10% zaposlenih na odredjeno.

Gradsko veće donelo je odluku da usvoji Kadrovski plan zaposlenih u 2018. godini , a na osnovu iskazanih potrebaq za odredjenim kadrovima i visini sredstava planiranih za zarade u 2018. godini.
Planom je predvidjeno zapošljavanje 40 lica preko dozvoljenih 10% uz saglasnost Ministarstva da državnu upravu i lokalnu samoupravu, a kako se navodi u materijalu zbog povećanog obima posla u Odeljenju za urbanizam, gradjevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine na poslovima ozakonjenja i u Odeljenju za imovinske poslove i opštu upravu na poslovima unosa matičnih knjiga u elektronsku bazu.
Kako se može videti u priloženom materijalu za ovu tačku u 2018. godini 5 izvršilaca će u narednoj godini otići u penziju pa je kako se navodi neophodno popunjavanje njihovih radnih mesta.
Trenutnim kadrovskim planom u upravi je najviše lica zaposleno na radnom mestu savetnika 72, potom viših referenata 67, pa samostalnih savetnika 49.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.