Lista br.3 – Ko sme taj može!

imageIzbori u Mionici biće održani u nedelju 24.decembra , a lista SPS-JS-SRS na ove izbore izlazi spremna i sa konkretnim predlozima za poboljšanje života gradjana Mionice. Ističući neophodnost razvoja mioničkog kraja kandidat za predsednika Opštine Mionica i nosilac pomenute liste Dragan Gavrilović poziva gradjane da izadju na izbore i glasaju za listu pod rednim brojem 3.

„Svesni smo svojih kapaciteta i kvaliteta ljudi koji su na našoj listi. U proteklom periodu kampanje trudili smo se da gradjanima predstavimo naš program i ključne tačke razvoja Mionice po našem mišljenju. Pre svega privreda i turizam. I jedna i druga oblast su nam podjednako značajne“, kaže Dragan Gavrilović.
Razvoj privrede ovog kraja po njegovom mišljenju doprineće ostanku mladih jer će se povećati i zapošljavanje.

image „Mi nismo nerealni u našim obećanjima jer smo i mi deo ovog naroda Mionice i delimo sa njima sve dobre i loše stvari. Naši ministri koji su proteklih dana boravili u Mionici dali su realna obećanja. Ministar Antić je obećao izgradnju trafostanice i toplane na bio masu što je sigurno budućnost u razvoju, a istovremeno ministar Goran Trivan je i u razgovoru sa gradjanima potvrdio spremnost da se ovde izgradi stanica za preradu otpadnih voda. To nemamo mi, ali ni Vrujci, a bez toga nema ni razvoja turizma“, navodi Gavrilović.

Verujući da na predstojećim izborima mogu ostvariti značajno bolji rezultat od prethodnih Gavrilović očekuje značajnu podršku gradjana. „To je naša težnja da ostvarenim rezulatatom budemo značajna partner u budućoj vlasti jer imamo i dovoljuno iskustva i znanja da neke stvari unapredimo. Da bismo pokazali šta možemo potrebna nam je podrška svih gradjana i zato ih pozivam da na predstojećim izborima glasaju za listu pod rednim brojem 3“, rekao je Gavrilović.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.