I zvanično otvorene Tešnjarske

imageZastavu Tešnjarskiih večeri podigli su valjevski vaterpolisti čime je označen i zvaničan početak ove gradske manifestacije. Koncert Nataše Bekvalac izazvao veliko interesovanje Valjevaca.

image

Drugo veče Tešnjarskih večeri označilo je i njihov zvaničan početak. Na Trgu živojina Mišića predstavnici vaterpolo kluba Valjevo podigli su uz zvuke fanfara zastavu tešnjarskih večeri. Ova čast pripala je: Živojinu Šljivakoviću zameniku kapitena 2006. godište, Minji Mitić reprezetativki Srbije, Luki Djordjeviću kapitenu seniorske ekipe. Pored velikog broja gradjana podizanju zastave prisustvovalo je i više od pedeset članova ovog kluba.
Njihovi najmladji članovi potom su na letnjoj pozornici prisustvovali i samom otvaranju, a Tešnjarske večeri otvorenima proglasio je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović. U obraćanju gradjanima Gvozdenović je naglasio značaj ove manifestacije za grad Valjevo i svim gradjanima poželeo da se lepo provedu.

image

Koncert Nataše Bekvalac izazvao je veliko interesovanje gradjana Valjeva pa je Letnja pozornica i prostor oko nje bio ispunjen do poslednjeg mesta. Bekvalac je Valjevcima pevala puna dva sata, a prisutni su mogli da čuju stare i nove hitove ove pevačice. Publika mahom mladje generacije u jednom trenutku pokušala je da silaskom u Kolubaru dodje do njihove miljenice.

 

image„Drago mi je da sam večeras bila u Valjevu ovde sa vama i doći ću svaki put kad me pozovete jer ste divna publika, divan grad, hvala vam na ovome što ste priredili za mene“, rekla je Bekvalac na kraju koncerta.

S.V.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.