Direktori možda već u avgustu

imageDo kraja naredne nedelje kandidati koji su se prijavili na konkurs za izbor direktora u  tri javna preduzeća naći će se pred komisijom koja će odlučivati o njihovim kvalifikacijama za odredjeno preduzeće. Konačnu reč ipak daje Skupština grada.

Na poslednjoj sednici Skupštine raspisan je još jedan konkurs pored postojeća tri i to za mesto direktora u JP Kolubara.   Na prethodno raspisani konkurs za mesta direktora u JKP Vodovod, JKP Vidrak i JKP Toplana javilo se šest kandidata. Za mesto direktora Vidrka prijavilo se troje kandidata , za mesto direktora u Vodovodu dva kandidata, a za Toplanu samo jedan kandidat i to aktuelni dojučerašnji vršilac dužnosti direktora Zoran Stepanović. I preostalo dvoje vršilaca dužnosti Sladjana marković Vidrak i Djordje Milanović Vodovod , takodje su medju priojavljenim kandidatima za pomenuta preduzeća.

Kada bi se njihova rešenja mogla naći pred odbornicima za sada nije poznato , a kada su u pitanju javna preduzeća preostaje samo još jedan konkurs za direktora preduzeća Polet jer aktuelnom vršiocu dužnosti Ljubinku Andriću mandate ističe  u septembru mesecu.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.