Pogrešan dnevni red

imageNa sednici Gradskog veća po Obaveštenju iz kabineta gradonačelnika nisu razmatrane dve tačke dnevnog reda koje su ranije bile najavljene. Veće nije razmatralo izveštaj o radu Doma zdravlja i raspisivanje konkursa za mesto direktora JP kolubara.

U obaveštenju dostavljenom medijima se navodi  da je u procesu usaglašavanja dnevnog reda za 29. sednicu Gradskog veća redakcijama i dostavljen pogrešan dnevni red. 
„Tačke 1. (Razmatranje Izveštaja o radu i poslovanju Doma zdravlja Valjevo za period 01.01-31.12.2016. godine) i 6. (Utvrđivanje predloga Odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo-Rovni „Kolubara“ Valjevo) nisu razmatrane na današnjoj sednici Gradskog veća.
S obzirom na to da je Dom zdravlja jedina ustanova koja je dostavila izveštaj za 2016. godinu, odlučeno je da se razmatranje Izveštaja o radu i poslovanju Doma zdravlja Valjevo odloži za neku od narednih sednica kada budu stigli i izveštaji o radu i poslovanju drugih ustanova.
Razmatranje predloga Odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JP za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo-Rovni „Kolubara“ se takođe odlaže za neku od narednih sednica Gradskog veća kada će se razmatrati  odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora drugih preduzeća“, kaže se u dostavljenom obaveštenju.
Vamedia je u ranije objavljenom tekstu vezanom za sednicu Veća navela tada dostavljeni dnevni red.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.