Ove godine kupanje po novim cenama

imageKako cene ulaznica za bazen u letnjoj sezoni nisu menjane već sedam godina, UFK Valis poslao je na odobrenje gradonačelniku nove cene karata.

Početak tradicionalne letnje sezone kupanja u SRC Petnica i ove godine vezuje se za 1.jun, a po svemu sudeći kupačće će na bazenima dočekati i nove cene ulaznica. „ Već sedam godina nisu menjane cenen karata , a u medjuvremenu sve druge cene su porasle i ovoga puta Upravni odbor ustanove uputio je zahtev gradonačaleniku za odobrenje novih cena karata. U donošenju ove odluke i predloga trudili smo se i i sagledali troškove rada bazena i pokušali da povećanje ne bude preveliko“,kaže direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović.

Po predlogu UO celodnevna ulaznica za razliku od prethodnih godina biće viša za 50 dinara i iznosiće 250 dinara, ulaznica na bazen od 15 sati sa prošlogodišnjih 150 dinara povećana je na 170 dinara, a mesečna karta i celosezonska karta povećane su za 500 dinara , sa prošlogodišnjih 2000 na 2500 dinara i celosezonska sa 4000 na 4500 dinara.
Kako se hza sada najavljuje ulaz za decu do 3 godine i dalje će biti bessplatan, a odluku o predloženim cenama doneće gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.