Za vodovodnu infrastrukturu 100 miliona dinara

imageGrad Valjevo u ovoj godini opredelio je 100 miliona dinara za izgradnju vodovodne inrastrukture. Za ovaj iznos grad je predvideo izgradnju objekata vodosnabdevanja, projekte i iuzgradnju seoskih vodovoda. Poslovi na realizaciji povereni su JKP Vodovod.

Prema planu komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture  grada Valjeva u ovoj godini je predvidjena izgradnja: vodovoda Djerdapska-Radjevo selo, vodovod Lukavac – Divci, vodovod Kličevac- Donja Grabovica,  vodovod Valjevo –Brankovina, vodovod Gornja Kamneica- PPPV, vodovod Jasenica. Medju predvidjenim radovima u ovoj godini su i projektovanje i izgradnja seoskih vodovoda, rešavanje problema vodosnabdevanja na Divčibarama i investiciono održavanje vodovodne mreže.
Za sve navedene poslove u ovoj godini opredeljeno je 100 miliona dinara. Cenu pojedinačnih radova za izgradnju objekata vodosnabdevanja utvrdiće Gradska uprava za lokalni razvoj , privredu, urbanizam i komunalne poslove grada. Sama realizacija svih predvidjenih poslova poverena je JKP Vodovod.

S.V.  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.