DS: Šizofrena bulumenta mora da ode

image“Šizofrena bulumenta predvodjena SNS-om već pet godina vlada Srbijom. Predstojeći izbori će to promeniti”, rekao je predsednik IO DS-a Radoslav Milojičić Kena prilikom posete stranci u Valjevu. Iako nije želeo da komentariše druge kandidate u kampanji Milojičić je rekao da je nedopustivo blaćenje supruge Vuka Jeremića u kampanji koju vodi SNS.

Radoslav Milojičić Kena prilikom posete GO DS u Valjevu u razgovoru sa novinarima posebno je naglasio dugi vremenski period od 5 godina koliko Srbija ide u pogrešnom pravcu. „Izbori 2.aprila su šansa da svu tu šizofrenu bulumentu predvodjenu SNS-om zaokruživanjem broja 1 na glasačkom listiću pošaljemo na političko smetlište gde im je i mesto. Srbija je na žalost postala zemlja gde se u automobilima Vlade RS prevozi droga , zemlja gde su nam oteli plate, gde su poljoprivrednicima oteli subbvencije za poljoprivredu, gde je SNS penzionerima otela penzije.Ali je zato Zvonko Veselinović, glavni mafijaš SNS-a od narko dilera postao ugledni privrednik . To nije Srbija za kakvu se zalagala, za koju se zalaže i za koju će se zalagati demokratska stranka“, rekao je Milojičić.
On dodaje da je rukovodstvo zemlje pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića srbiju zadužila za 11 miliona evra, a mninistri u Vladi premijera Vučića imaju više slika sa ubicama premijera Zorana Djindjića nego štoimaju slika sa svojim porodicama.
„Demokratska stranka je rekla stop devedesete godine , rekla je stop dvehiljadite i jedino DS ima hrabrosti da kaže stop 2017. godine. Zato smo i podržali najboljeg kandidata Sašu Jankovića jer se zalaže za sve one vrednosti za koje se zalaže DS. Mi imamo sve ove godine isti pravac kretanja za razliku od Vučića koji je prvo govorio Karlovac,Karlobag, Virovitica ,a sad je obukao evropsko odelo. Zato bih pozvao sve gradjane Valjeva da tog 2. aprila zaokruže broj 1 na glasačkom listiću“, kaže Milojičić.
Na pitanje Vamedie da oceni kampanju koja je u toku, Milojičić kaže da je izraženo neravnopravna: „ Kampanja nije ravnopravna, Aleksandar Vučić je juče sleteo helikopterom u Novi Pazar , a na raspolaganju su mu svi mediji , koristi reusrse mesta premijera kako bi u dnevnicima bio po pola sata kao premijer Vlade , a posle desetak minuta i u delu predstavljanja kandidata. Ima milionske sume, maltretira, hapsi, preti svim ljudima koji različito misle od SNS-a. Znamo da se po svim javnim preduzećima prave spiskovi podobnih i nepodobnih da zaposleni moraju da potpišu siguran glas za Vučića . Posebno je i smešna priča vozanja ljudi sa mitinga na miting , ovo je sendvič bot kampanja Vučića kako bi on predstavio da ga obožavaju široke narodne mase“.
Poslanik Milojičić je rekao i da ne treba verovati istraživanjima koja plaća Vučić i naveo primer nekih istraživanja 2012. godine koja su govorila da Boris Tadić vodi 18% ispred Tomislava Nikolića , a rezulatat na izborima je bio drugačiji. On tvrdi da DS ima podatke ankete koja pokazuje da će Saša janković ući u drugi krug sa Aleksandrom Vučićem.
Iako nije želeo da komentariše kampanje i druge kandidate Milojičić se u jednom trenutku osvrnuo i na blaćenje supruge Vuka Jeremića rekavši da je to nedopustivo, ali da je i delom očekivano shodno kampanji kakvu Aleksandar Vučić vodi.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.