Počeli radovi u Dušanovoj

imagePočeli su radovi u Dušanovoj ulici. Vrednost radova je 10 446 800 dinara , a nakon ovih radova preostaje deo Dušanove ulice koji pripada Putevima Srbije, kad je održavanje u pitanju.

Radovi na izgradnji Dušanove ulice u njenom gornjem delu prema Ulici Dimitrija Tucovića koji su započeti prošle godine sada su nastavljeni. Završnim radovima prethodila je potpuna rekonstrukcija kanalizacionih i dela vodovodnih cevi u ovoj ulici. Nastavak radova je u vrednosti od 10,4 miliona dinara , a podrzumevaju asfaltiranje trotoara, nove ivičnjake, grebanje postojećeg i prevlačenje ulice novim asfaltnim zastorom, ali i elektro instalacije , nove stubove i LED rasvetu. Izvodjač radova je preduzeće Kompresor ing.

Nakon ovih radova ostaje činjenica da će drugi deo ulice morati da sačeka dobru volju Puteva Srbije preduzeća u čijoj se nadležnosti nalazi pomenuta deonica jer se radi o regionalnom putu prema Bajinoj bašti . Putevi Srbije i pored višegodišnjeg zalaganja gradskih vlasti još uvek nisu iskazali razumevanje za ovu deonicu u Valjevu.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.