Zimovanje i drugi programi u Biblioteci

imageZa vreme raspusta Biblioteka organizuje niz besplatnih radionica za svu decu Valjeva. Radionice će se održavati svakog radnog dana do 10. februara od 12h u prostorijama dečijeg odeljenja.

Biblioteka poziva gradjane na programe koje organizuje organizuje u februaru.  Predavanja, info-sesije i književna predstavljanja, obeležiće najkraći mesec u godini. Teme i programi su specifični  i namenjeni  su različitim ciljnim grupama. Podsećamo sve roditelje i decu da je od 1.februara započela nova, osma sezona kreativnih radionica tokom raspusta,  "Zimovanje u biblioteci".

Uloga Biblioteke je da promoviše prave kulturne modele i vrdnosti, da podstiče kulturne tokove u svojoj sredini, da unapređuje kulturu življenja kroz podršku kvalitetnom informisanju  i obrazovanju.
Pored kulturnih programa, pozivamo Vas da koristite i druge usluge biblioteke.

Pratite nas na sajtu: www.maticnabiblioteka-va.org.rs
jer ćemo Vas informisati i o realizovanim programima, preporučiti knjigu za čitanje i sl.

Za informacije o publikacijama možete pretraživati našu KOBISS bazu:
http://www.vbs.rs/scripts/cobiss?ukaz=getid&lani=sc

Za informacije iz svih naučnih oblasti, istraživačima je dostupna KoBSONbaza za pretraživanje u Biblioteci. Biblioteka je jedina javna ustanova u kojoj je svim građanima dostupna ova velika i značajna baza, zbog kojih se do skoro moralo ići u beogradske biblioteke.

Za pretraživanje objavljenih novinarskih članaka, u Biblioteci je dostupna EBART baza za pretraživanje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.