Sednica Skupštine 10. februara

imageSednica Skupštine grada biće održana u petak 10. februara. Na dnevnom redu sednice programi poslovanja preduzeća i ustanova. Za sada nema programa JP Polet.

Po pristiglom materijalu za predstojeću sednicu Skupštine pred odbornicima će biti 24 tačke dnevnog reda . Najveći broj tačaka vezan je za programe poslovanja ustanova i javnih preduzeća izuzev preduzeća Polet čiji se program nije našao pred članovima Veća na poslednjoj sednici. Kako do sednice ima još nekoliko dana nije isključeno da ova tačka dnevnog reda preduzeća Polet bude naknadno uvršetna u dnevni red.
Gradski većnici nisu najbolje ocenili predložene programe uz konstataciju da su uglavnom prepisani od prethodnih godina. Ipak suštinskih predloga za izmene nije bilo.
Na koji način će reagovati i šta će biti odluka Skupštine po pitanju JP Kolubara pomalo je i predvidivo s obzirom na veliku većinu koju ima vladajuća koalicija, a jedino nepoznato je da li će odbornici diskutovati na temu prekršaja zakona koji predlaže Veće. Za sada iako malo verovatno, nije isključeno da iz ministarstva poljoprivrede do sednice stigne mišljenje o finansiranju ovog preduzeća.
S obzirom na usvojene zaključke na poslednjoj sednici, pred odbornicima bi trebalo da se nadje izveštaj o službenim putovanjima koja se naveliko realizuju u Upravi i benefitima koje donose.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.