Novi polaznici u školi SMAART

imageNakon septembarske, Obrazovni centar „SuanPan“ mentalne aritmetike SMAART u Valjevu, upisao je i februarsku grupu polaznika, mališana uzrasta od 5 do 14 godina.

Oni će u narednih osam meseci pohađati ovaj internacionalno priznati, obrazovno-razvojni program za isticanje potencijala svakog deteta, koji se bazira na korišćenju kineske računaljke (abakusa). Polaznici, koji su razvrstani u tri starosne grupe, nakon završetka programa mentalne aritmetike, u stanju su da rade složene matematičke operacije sa višecifrenim brojevima, bez pomoći računaljke ili digitrona. Naime, ovaj program koji podstiče razvoj obe hemisfere mozga, omogućava mališanima bolju pažnja i koncentraciju, jača moć usvajanja gradiva, bolje memorije i refleksa, a na viši nivo podiže i kreativnost, logiku i analitičke veštine deteta.
Na početku ovog novog obrazovnog ciklusa, Obrazovni centar SMAART, kao i Centar “Pro-Mens” iz Niša koji je vlasnik licence “SuanPan” obrazovno-razvojnog programa u Srbiji, uručiće 11 besplatnih školarina za decu iz valjevskih osnovnih škola i vrtića u školskoj 2017. godini.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.