Desk Kreativna Evropa

imageSa namerom da pomogne u boljem informisanju predstavnika ustanova kulture i organizacija u Valjevu i okolnim mestima, Biblioteka organizuje predstavljanje Deska Kreativna Evropa i info dan u petak, 3. februara 2017.god. u 14 časova u Biblioteci (Karađorđeva 44).

Predstavnici Deska će govoriti o programu, u cilju adekvatnog informisanja kulturne javnosti, kao i savetovati zainteresovane o konkursnoj proceduri odnosno kako na najlakši način obezbediti finansijska sredstva iz ovog programa.
Ciljna grupa na ovom razgovoru su predstavnici ustanova i organizacija u kulturi iz grada Valjeva i okolnih mesta – rukovodioci i zaposleni u muzejima, pozorištima, bibliotekama, arhivima, galerijama i drugim ustanovama i organizacijama civilnog društva, koji će biti upoznati sa načinima za uspostavljanje kontakta i informisani o mogućnostima za konkurisanje na program Kreativna Evropa.
Jedan od važnih ciljeva Deska Kreativna Evropa Srbija jeste davanje doprinosa demetropolizaciji Srbije, zbog čega se deo aktivnosti Deska odvija ne samo van Beograda, već i van većih gradskih centara. Ujedno, ove aktivnosti Deska usmerene su ka jačanju kapaciteta domaćih ustanova i organizacija u oblasti međunarodne saradnje.
Program info dana:
14:00 – 15:00 Misija programa Kreativna Evropa
15:00 – 15:15 Pauza
15:15 – 16:00 Bodovanje projekata
16:00 – 16:15 Pauza
16:15 – 17:00 Primeri uspešnih projekata i diskusija

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.